rode header

Menu:

Lampen

Rode lampen

Rode lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Rode stoel

Rode meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Rode muur

Rode muur

Al met een enkele rode muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode Vloer

Rood vloerkleed

Met een rood vloerkleed of rood vinyl is uw kamer echt rood.

Woonkamer met rood

rode woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een rood interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan rood behang en rode verf, rode meubels en rode vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een rode woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Rode lampen

Rode lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de rode woonkamer.

Rode meubels

Rode stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw rode woonkamer. Met rode meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten rode meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, rode relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Rode muurdecoratie

Rode muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een rode muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur rood te verven of te voorzien van een rood behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een rode muurstickers.

Rode raamdecoratie

Rode gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan rode gordijnen en rode luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste rode raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rode meubels

Rode stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw rode woonkamer. Met rode meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten rode meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, rode relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.