rode header

Menu:

Lampen

Rode lampen

Rode lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Rode stoel

Rode meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode Vloer

Rood vloerkleed

Met een rood vloerkleed of rood vinyl is uw kamer echt rood.

Rode muur

Rode muurHet inrichten van een rode woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor rode verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur rood u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur rood?

Rode muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere rode kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte rode kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige rode kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren rood gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur rood verven

rood muurEen muur van de woonkamer rood verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met rode muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur rode verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur rood. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Rood behang

Rood behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met rood behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi rood behang te koop. Wie rood behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een rode kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, rode behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Rode wandtegels

rode wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, rode woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Rode design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Rode design wandtegels geven iedere rode woonkamer een bijzondere uitstraling.

Rode muurstickers

rode muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn rode interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, rode muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook rode muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.