rode header

Menu:

Meubels

Rode stoel

Rode meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Rode muur

Rode muur

Al met een enkele rode muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode Vloer

Rood vloerkleed

Met een rood vloerkleed of rood vinyl is uw kamer echt rood.

Rode lampen

Rode lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de rode woonkamer.

Rode Hanglamp

rode lampenEen hanglamp is de meest voorkomende lamp in huis. Hanglampen variŽren van een papieren bol tot een metalen kegel of design lamp. Een rode hanglamp kan direct of indirect licht verspreiden, afhankelijk van de kap. Een hanglamp hangt vaak boven de eettafel. De ideale afstand van de rode lamp tot de eettafel is 55 tot 60 centimeter. Bij een rode hanglamp met een lampenkap moet de kap van binnen wit zijn om een zuiver licht te krijgen.

Vloerlamp

rode lampenVan alle soorten verlichting kunt u het meest met de vloerlamp. Een rode vloerlamp is erg geschikt om bij te lezen, om te werken of om iets uit te lichten. Een populaire vloerlamp is de overhangende lamp. Een goede vloerlamp is voorzien van een dimmer, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht heeft. Ikea, Kwantum en Leen Bakker verkopen goedkope rode vloerlampen. Ook op Marktplaats is het aanbod rode vloerlampen groot.

Wandverlichting

rode lampenMet wandlampen maakt u een basisverlichting op handige plekken in de woonkamer. Bedenk eerst wat u van de wandlamp verwacht: direct of indirect licht, naar boven of naar beneden. Kies vervolgens een rode wandlamp met deze eigenschappen en bepaal het juiste wattage. Een wandlamp hangt meestal op een hoogte van 1.80 meter, ongeacht uw lengte of de hoogte van het plafond. Dit zorgt voor de beste verspreiding van licht.