rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Rode vloerbedekking

Rood vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een rood tapijt, rood vinyl, laminaat of een lekker zacht rood vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor rood tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een rood vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Rode tapijt

rood vloerkleedRood tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Rode tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Rood tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Rood vinyl

rode vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het rood. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met rood vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Rood vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een rode slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Rode slaapkamer

Rood behangEen rode slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor rode vloeren beschreven. Wie nog meer rood in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een rode muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te rood te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met rode slaapkamermeubels en een rood dekbedovertrek.