rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode slaapkamermeubels

Rode muurIn een rode slaapkamer horen rode slaapkamermeubels. In een rode slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, rode slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een rood tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een rode design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

rode kastEen rode slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen rode slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de rode kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een rode slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Rode garderobekast

rode kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een rode garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast rood verven

Rode kastAls u geen kant-en-klare rode kledingkast vindt, kunt u een kast rood verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur rood kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede rood verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Rood nachtkastje

Rode kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een rood nachtkastje is een subtiel detail in de rode slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een rood naar uw smaak.