rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode slaapkamer

rode slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een rood interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van rode bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van rode slaapkamers en lees tips om een rode slaapkamer in te richten.

Rood bed

rood bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een rood bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van rood bed is niet makkelijk. Een rood bed of een rode boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Rood dekbedovertrek

Rood dekbedovertrekMet een rood dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de rode slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een rode slaapkamer net dat beetje meer. Rode dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Rode slaapkamermeubels

Rode slaapkamermeubelsIn een rode slaapkamer mogen rode slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een rode slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, rode slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een rood tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een rode design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Rode muur

Rode muurHet inrichten van een rode slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer rood. Een rode muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur rood voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren rood gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Rood behang

Rood behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, rood behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie rood behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een rode kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Rode vloerbedekking

Rode vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een rode vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor rode vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een rood vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Rode raamdecoratie

Rood gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten rode raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan rode raamdecoratie erg groot. De meeste rode raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.