rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Rode raamdecoratie

Rood gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten rode raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan rode raamdecoratie erg groot. De meeste rode raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Rood rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de rode slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod rode rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren rood, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een rood rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een rood rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Rode vouwgordijnenWilt u rode raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn rode vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een rood rolgordijn met een ketting. U kunt rode vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Rode paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Rode paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Rode paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt rode paneelgordijnen goed combineren met rode rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Rode Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne rode tinten en dessins. Rode plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van rood plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met rode plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Rode luxaflexRode luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van rode luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt rode luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw rode raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Rode luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Rode gordijnen

Rode gordijnenHet aanbod aan rode raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven rode stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van rode stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Rode stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van rode, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.