rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rode muur

Rode muurHet inrichten van een rode slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur rood u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur rood kiezen

rode muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere rode kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte rode kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige rode kleuren hebben een rustgevend effect, andere rood tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren rood gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Rode verf

rode muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met rode muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur rode verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur rood. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Rode tegels

Rode wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, rode slaapkamer wil, koopt rode design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Rode design wandtegels geven iedere rode slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Rode muurstickers

Rode muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met rood behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn rode muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, rode muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben rode muurstickers in het assortiment. De meeste rode muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.