rode header

Menu:

Bedden

Rood bed

Rode bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rood dekbedovertrek

Rood dekbedovertrekMet een rood dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de rode slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een rode slaapkamer net dat beetje meer. Rode dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

rood dekbedovertrekEen rood dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een rood dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken rode dekbedden

rood dekbedovertrekEen bekend merk dat rode dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, rode dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt rode dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor rood beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Rood dekbed kopen

Rood dekbedovertrekEen rood dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u rode dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, rood dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een rood dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een rood dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Rode dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, rode dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een rood dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.