rode header

Menu:

Muur

Rood behang

Een rode muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Rode kast

Met rode meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Rode vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een rode vloer.

Dekbedovertrek

Rood dekbedovertrek

Met een rood dekbed overtrek is uw bed zo helemaal rood.

Raamdecoratie

Rode vouwgordijnen

Rode gordijnen zijn bepalende accenten in een rode kamer.

Rood bed

rode slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een rode slaapkamer mag een rood bed niet ontbreken. Sterker nog: met een rood bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een rood ledikant tot een rode boxspring.

Rood ledikant

rood bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een rood ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een rood ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

rood bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals rood. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Rode boxspring

Rood bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een rood hoofdbord en een rood voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Rood dekbedovertrek

Rode dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een rood dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een rood dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen rode dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel rode dekbedovertrekken.