rode header

Menu:

Jaloezieën

Rood jaloezieën

Met rode jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Rood paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Rood plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Rood rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Rood vouwgordijn

rode vouwgordijnenBent u op zoek naar rode raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan rode vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een rood rolgordijn met een ketting. U kunt het rode vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Verduisterende vouwgordijnen

rood vouwgordijnIn sommige kamers wilt u volledige privacy, in andere ruimtes is het voldoende als het felle licht buitengesloten wordt. De meeste rode vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel een verduisterende versie als een uitvoering die licht doorlaat. Verduisterende vouwgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Ze worden meestal gebruikt in de slaapkamer, kinderkamer of badkamer. Een rood, verduisterend vouwgordijn is te koop in veel verschillende materialen en stijlen.

Vouwgordijnen op maat

rood vouwgordijnRode vouwgordijnen op maat zorgen voor de 'finishing touch' van iedere ruimte in uw huis. Met vouwgordijnen op maat combineert u het gemak van een vouwgordijn met de huiselijke charme van traditionele gordijnen. Net als andere vormen van rode raamdecoratie, zijn vouwgordijnen op maat tegenwoordig volop te koop. Online kunt u op uw gemak stijl en kleur bepalen en meteen de prijs zien. Iets gezien in uw smaak? Meteen bestellen en een paar dagen later kunt u al genieten van mooie vouwgordijnen.

Goedkope vouwgordijnen

Rood vouwgordijnGoedkope, rode vouwgordijnen kunt u kopen bij bouwmarkten, zoals Gamma en Karwei. Ook woonwarenhuis Ikea verkoopt mooie vouwgordijnen voor een goedkope prijs. Beiden verkopen vouwgordijnen in alle stijlen en kleuren. De vouwgordijnen van Ikea en Gamma staan bekend om hun goede kwaliteit en prijs. U moet ze alleen nog even in elkaar zetten en bevestigen aan het raam. Zo is er dus altijd een goedkope vouwgordijn voor uw interieur en budget.

Meer raamdecoratie

Rood gordijnenTwijfelt u nog over de soort rode raamdecoratie die u wilt? Naast vouwgordijnen is er natuurlijk nog veel meer te koop op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Bekijk ook eens onze andere pagina's over rode raamdecoratie: rode rolgordijnen, rode jaloezieën, rode plissé gordijnen en rode paneelgordijnen. En doe inspiratie op voor de inrichting van uw woning met rode raamdecoratie.