rode header

Menu:

Jaloezieën

Rood jaloezieën

Met rode jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Rood paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Rood plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Vouwgordijnen

Rood vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Rood rolgordijn

rode rolgordijnenRolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus zowel in de rode slaapkamer, de rode badkamer als de rode woonkamer. De laatste jaren is het aanbod van rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke of een modern interieur heeft, voor iedere woonstijl is een rood rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een rood rolgordijn op maat te laten maken.

Verduisterend rolgordijn

rood rolgordijnRode rolgordijnen bestaan helemaal uit polyester. Dit heeft als voordeel dat rolgordijnen goed tegen vocht kunnen en niet rimpelen. Dat is vooral handig in de badkamer. Rolgordijnen laten in meer of mindere mate licht door. Wilt u rode rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn ideaal. Aan de stof wordt een (witte) rubbercoating toegevoegd, die zorgt voor complete duisternis. Verduisterende rolgordijnen zijn op veel plekken te koop.

Rolgordijn op maat

rood rolgordijnEen rolgordijn op maat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Voor een kleine meerprijs bieden bouwmarkten, woonwinkels en speciaalzaken voor raamdecoratie allemaal rolgordijnen op maat aan. Met behulp van rekentools op internet kunt u bepalen welke afmetingen uw rode raamdecoratie moet krijgen. Vervolgens gaat u met de maten naar de winkel en kiest uw rode rolgordijn op maat.

Rolgordijn voor dakraam

Rood rolgordijnOok voor slaapkamers met dakramen zijn rode rolgordijnen verkrijgbaar. Handig om de slaapkamer te kunnen verduisteren. De maat van het rolgordijn hangt af van het merk dakraam dat u heeft: Velux, Fakro, Roto, Dakstra of Rooflite. Een rood rolgordijn voor een dakraam heeft meestal een standaard maat. Als dit niet past op uw dakraam, dan is het ook mogelijk om rolgordijnen voor dakramen op maat te laten maken.

Goedkope rolgordijnen

Rode rolgordijnenDe prijs van een rode rolgordijn hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld het materiaal waarvan het rolgordijn gemaakt is: semi-transparant of verduisterend. Ook de afwerking speelt een rol in de prijs van een rolgordijn. De cassette waarin het gordijn zich bevindt, kan bijvoorbeeld simpel of luxe zijn. De rand van het rode rolgordijn kan recht afgesneden worden, maar ook voorzien zijn van een bijzondere schulprand. Om een goedkoop, rood rolgordijn te kopen is het belangrijk om overal prijzen te vergelijken.

Andere raamdecoratie

Rood gordijnTwijfelt u over de soort rode raamdecoratie die u wilt voor de woonkamer of slaapkamer? Naast rode rolgordijnen is er tegenwoordig nog veel meer keuze in rode raamdecoratie. Doe inspiratie op met onze andere pagina's over rode raamdecoratie: rode jaloezieën, rode vouwgordijnen, rode plissé gordijnen en rode paneelgordijnen. Zo vindt u altijd een gordijn of zonwering die past bij uw smaak en uw portemonnee.