rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Rode kastjes

Rode keukenkastjes maken de keuken echt rood.

Muren

Rode muren

Een rode muur is een mooi accent in een rode keuken.

Servieskast

Rode servieskast

Een rode servieskast staat mooi op een lichte muur.

Rood servies

Rood servies

Rood servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Rode keuken tegels

rode tegelsIn een rode keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei rode variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met rode tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor rode mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale rode tegels nemen. Rode vloertegels en rode wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Rode tegels

rode tegelsWilt u een strakke en rode keuken? Dan zijn moderne, rode tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote rode moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere rode tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Rode vloertegels

rode tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw rode keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Rode vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de rode keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Rode wandtegels

rode tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een rode keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, rode keuken wil, moet zeker eens rode design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Rode design wand tegels geven uw rode keuken een eigentijdse uitstraling.

Rode mozaïek tegels

rode tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar rode mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor rode mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.