rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Rode kastjes

Rode keukenkastjes maken de keuken echt rood.

Muren

Rode muren

Een rode muur is een mooi accent in een rode keuken.

Tegels

Rode tegels

Rode tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Rood servies

Rood servies

Rood servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Rode servieskast

rode servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een rode servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een rode servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Servieskast kopen

rode servieskastEen rode servieskast is er in veel verschillende stijlen. Denk hierbij aan landelijk, antiek, brocante, of modern. De meeste servieskasten zien er wat ouderwets uit. Maar wie goed zoekt, vindt op internet altijd een servieskast naar wens. En zit de servieskast die u zoekt er niet bij? Geen probleem, want dan kunt u een servieskast op maat laten maken. Daarbij bepaalt u zelf de maat en materialen, en details als panelen en scharnieren.

Brocante servieskast

rode servieskastDe meeste mensen willen graag een brocante servieskast. Gelukkig is er een brocante servieskast voor ieder interieur, ook in het rood. Er zijn rode servieskasten te koop die smal zijn en veel glas hebben. Ook zijn er grote modellen die veel lades en schappen hebben, handig om veel spullen in op te bergen. Bekende merken die mooie, rode servieskasten verkopen zijn Rivièra Maison, Ariadne at Home, VT Wonen en Leen Bakker.

Servieskast opknappen

rode servieskastHeeft u een rode servieskast die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Plak dan behang of folie tegen de achterwand of op de planken en de kast krijgt meteen een heel ander uiterlijk. Dit is een klus die meestal in een middag kan worden gedaan. Of voorzie de servieskast van nieuwe deurknoppen of handgrepen. Met deze kleine veranderingen bereikt u vaak al een groots effect. Wie het groter wil aanpakken, geeft de kast een nieuw likje verf. Daarbij is het wel belangrijk dat u de kast eerst goed schuurt en in de grondverf zet.

Rood servies kopen

rode servieskastWilt u meer doen met een rode servieskast? En houdt u erg van de kleur rood? Denk dan eens na over de aanschaf van een rood servies. Er is rood servies te koop van porselein en aardewerk. Beide soorten rood servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Lekker eten wordt nog leuker als het gebeurt aan een rode eettafel. Voor elke woonsmaak is er wel een te vinden.