rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Rode kastjes

Rode keukenkastjes maken de keuken echt rood.

Muren

Rode muren

Een rode muur is een mooi accent in een rode keuken.

Tegels

Rode tegels

Rode tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Rode servieskast

Een rode servieskast staat mooi op een lichte muur.

Rood servies

rood serviesRood servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met rood glazuur, maar ook rood servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten rood servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een rood servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

rood serviesRood porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek rood servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een rood servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

rood serviesOok voor rood aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne rode serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk rood servies.

Rood servies kopen

rood serviesOmdat rood een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, rode serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands rood servies aangeboden. Wilt u een modern rood servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Rode servieskast

rode servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een rode servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een rode servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.