rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Rode kastjes

Rode keukenkastjes maken de keuken echt rood.

Tegels

Rode tegels

Rode tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Rode servieskast

Een rode servieskast staat mooi op een lichte muur.

Rood servies

Rood servies

Rood servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Rode muur

rode keuken muurEen rode muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur rood. Het is niet verstandig om de gehele keuken rood te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een rode keukenmuur daarom met leuke rode meubels, zoals een servieskast met rood servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

rode muurInspiratie voor een rode muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van rode muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol rood geheel.

Muur verven

rode muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Rode schoolbordverf

rode keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met rode schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex rood verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van rode schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

rode muurEen keuken met een rode muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle rode keuken. Zet er bijvoorbeeld een rode eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, rode servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u rode tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.