rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Muren

Rode muren

Een rode muur is een mooi accent in een rode keuken.

Tegels

Rode tegels

Rode tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Rode servieskast

Een rode servieskast staat mooi op een lichte muur.

Rood servies

Rood servies

Rood servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Rode keukenkastjes

rode keukenkastjesRode keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een rode keuken. Ze geven de keuken haar typische rode uitstraling. Het belangrijk dat u rode keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van rode keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Rode kastjes kopen

rode keukenkastjesWie op zoek is naar rode keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van rode keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer rode keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

rode keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan rode keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u rode keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met rode folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, rode verf.

Keukendeurtjes rood verven

rode keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes rood te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

rode keukenkastjesMet rode plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met rode folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Rode plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

rode keukenkastjesVoor iedereen die rode keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog rode handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van rode handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.