rode header

Menu:

Eettafel

Rood eettafel

Mooie rode eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Rode kastjes

Rode keukenkastjes maken de keuken echt rood.

Muren

Rode muren

Een rode muur is een mooi accent in een rode keuken.

Tegels

Rode tegels

Rode tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Rode servieskast

Een rode servieskast staat mooi op een lichte muur.

Rood servies

Rood servies

Rood servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Rode keuken

rode keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een rode keuken zijn eindeloos. In de rode keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een rode keuken. Denk hierbij aan rode tegels, een rode eettafel of een rode servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Rode eettafel

rode eettafelDe eettafel is de centrale plek in de rode keuken. Een rode eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een rode eettafel kan gecombineerd worden met rode eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan rode eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte rode eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Rode keukenkastjes

rode keukenRode keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een rode keuken. Ze geven de keuken haar typische rode uitstraling. Het belangrijk dat u rode keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van rode keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Rode muren

rode muurEen rode muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur rood. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Rood servies

rood serviesRood servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met rood glazuur, maar ook rood servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten rood servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een rood servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Rode servieskast

rode servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een rode servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een rode servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Rode tegels

rode tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn rode vloer- en wandtegels te koop in allerlei rode variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met rode tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor rode mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale rode tegels nemen. Rode vloertegels en rode wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.