rode header

Menu:

Meubels

Rode badmeubels

De mooiste meubels voor een rode badkamer.

Sanitair

Rode wastafels

Rood sanitair voor een rode badkamer.

Accessoires

Rood douchegordijn

Met rode accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Rode handdoeken

Rode handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Rode badkamer tegels

rode badkamer tegelIn een rode badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren rood. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met rode tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een rode mozaïek tegels of grote, horizontale rode tegels. Rode vloertegels en rode wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Rode tegels

rode badkamer tegelsWilt u een strakke, rode badkamer? Dan komen moderne, rode tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met rode, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Rode vloertegels

rode vloertegelsMet vloertegels ziet uw rode badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Rode vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de rode badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Rode wandtegels

rode wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een rode badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, rode badkamer wil, koopt rode design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Rode design wandtegels geven iedere rode badkamer een bijzondere uitstraling.

Rode mozaïek tegels

rode mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt rode badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in rood geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de rode badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de rode badkamer.