rode header

Menu:

Meubels

Rode badmeubels

De mooiste meubels voor een rode badkamer.

Tegels

Rode bakamer tegels

Met rode tegels werkt u uw rode badkamer af.

Accessoires

Rood douchegordijn

Met rode accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Rode handdoeken

Rode handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Rood sanitair

rode badkamerEen rode badkamer wordt helemaal af door rood sanitair. Kies voor een rood bad, een rood toilet of een rode wastafel. Er is rood sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een rood bad, een rood wc of een rode wastafel in uw smaak. U maakt de rode badkamer helemaal af met rode accessoires, zoals rode handdoeken of rode bloemen.

Rood bad

rood badEen rode badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een rood bad dat bij u past.

Rood toilet

rode toiletEen rood toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het rode toilet kunt u kiezen voor rode wandtegels. Met een bijpassende rode toiletbril en rode badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Rode wastafels

rode wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw rode badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in rode wastafels. Niet alleen zijn er veel rode modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een rode wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Rood sanitair

rode tegelsKunt u geen rood sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, rood sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan rode wandtegels of rode vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een rode badmat, een rood douchegordijn en een rode wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, rood kleurenpalet.