rode header

Menu:

Meubels

Rode badmeubels

De mooiste meubels voor een rode badkamer.

Sanitair

Rode wastafels

Rood sanitair voor een rode badkamer.

Tegels

Rode bakamer tegels

Met rode tegels werkt u uw rode badkamer af.

Accessoires

Rood douchegordijn

Met rode accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Rode handdoeken

rode badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met rode handdoeken en een rode badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie rode badkamer. Bij het kopen van rood badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

rode handdoekenRode handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede rode badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope rode handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Rode badmat

rode badmatEen rode badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een rode badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een rode badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van rode handdoeken, washandjes en een rode badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Rood douchegordijn

rode douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een rood douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een rode badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een rood douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

rode handdoekenEen rode badkamer inrichten kan met rode handdoeken en een rode badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een rode badkamer inrichten met behulp van rode tegels. Rood sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de rode badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor rode badkamermeubels of rode accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rood douchgordijn, een rode waston en een rode tandenborstelhouder.