rode header

Menu:

Sanitair

Rode wastafels

Rood sanitair voor een rode badkamer.

Tegels

Rode bakamer tegels

Met rode tegels werkt u uw rode badkamer af.

Accessoires

Rood douchegordijn

Met rode accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Rode handdoeken

Rode handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Rode badmeubels

rode badmeubelRode badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment rode meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een rode badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

rood badmeubelsRode badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een rood badkamermeubel dat bij past.

Rode badkamerkast

rood badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de rode badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een rode badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

rood badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een rode badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een rode badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een rode badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

rode badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de rode badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw rode badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.