rode header

Menu:

Meubels

Rode badmeubels

De mooiste meubels voor een rode badkamer.

Sanitair

Rode wastafels

Rood sanitair voor een rode badkamer.

Tegels

Rode bakamer tegels

Met rode tegels werkt u uw rode badkamer af.

Accessoires

Rood douchegordijn

Met rode accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Rode handdoeken

Rode handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Rode badkamer

rode badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, rode badkamer.

Rode tegels

rode badkamer tegelsU kunt een rode badkamer inrichten met behulp van rode tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren rood. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met rode tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een rode mozaïek tegels of grote, horizontale rode tegels. Rode vloertegels en rode wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor rode design tegels.

Rood sanitair

rood badkamer sanitairEen rode badkamer wordt helemaal afgemaakt door rood sanitair. Kies voor een rood bad op pootjes, een rood toilet of een rode wastafel. Kunt u geen mooi rood sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met rode tegels of speel met rode verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een rode badmat leggen of een rode wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, rood kleurenpalet.

Rode badkamermeubels

rood badkamermeubelRode badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment rode meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een rode badkamer met bijpassende meubels.

Rode accessoires

rode accessoiresEen badkamer betegelen met rode wandtegels of rode vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van rode accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rode handdoeken, een rood douchegordijn, een rode badmat, een rode waston en een rode tandenborstelhouder.