rode header

Menu:

Meubels

Rode badmeubels

De mooiste meubels voor een rode badkamer.

Sanitair

Rode wastafels

Rood sanitair voor een rode badkamer.

Tegels

Rode bakamer tegels

Met rode tegels werkt u uw rode badkamer af.

Handdoeken

Rode handdoeken

Rode handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Rode badkamer accessoires

rode badkamerEen badkamer die helemaal rood is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een rode wastafel of rode tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een rode badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen rode accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte rode badmat, een fleurig rood douchgordijn, een rode zeepdispenser of een rode weegschaal.

Rood douchegordijn

rood douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een rood douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een rode badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een rood douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Rode badmat

rode badmatEen rode badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een rode badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een rode badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van rode handdoeken, washandjes en een rode badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Rode zeepdispenser

rood zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de rode zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste rode dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Rode weegschaal

rode weegschaalMet een rode personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een rode weegschaal past goed in een rode badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste rode weegschalen zijn digitaal. U kunt een rode personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.